Russische tennisster Anastasia Pavlyuchenkova: biografie, sportcarrière, persoonlijke leven

Anastasia Pavlyuchenkova - Russische tennisser, winnaar van vele internationale wedstrijden gehouden onder auspiciën van de WTA en de ITF. Herhaaldelijk won in de junior Grand Slam in zowel enkel- en dubbelspel. In het Russische team bereikte de finale van de Fed Cup.

Achtergrond atleten

Anastasia Pavlyuchenkova S. werd geboren in juli 1991 in Samara. De familie van de toekomst tennissers bijna al hun tijd bezig met verschillende soorten sport. Haar oma speelde basketbal op een professioneel niveau, mijn moeder nam deel aan verschillende wedstrijden in het zwemmen, en zijn vader - in roeien. Deze liefde voor de sport bijgebracht Pavlyuchenkova familie en hun kinderen.

Nastia het eerst voet op een tennisbaan in 6 jaar. De eerste coach was haar moeder, toen werd haar oudere broer Alexander ingeschakeld.

Junior loopbaan

Het debuut van de Russische tennissers in internationale wedstrijden gehouden in 2004. Aan het toernooi in Polen een keer slaagde ze erin om in de halve finale, waardoor veel experts over mezelf te praten als een veelbelovende atleet.

Het eerste succes kwam tot de jonge tennisser op de leeftijd van 14. Anastasia Pavlyuchenkova gecombineerd met Julia Solonitskoy won het ITF toernooi gehouden in St. Petersburg.

Een jaar later, werd het de beste atleet in de singles wedstrijden in de Italiaanse Casale Monferrato. Ook in een duet met Evgeniya Rodina Anastasia won het toernooi in Podolsk. Met deze overwinningen Pavlyuchenkova is uitgegroeid tot de eerste racket van de wereld bij de junioren.

De professionele carrière

In 2007, toen duidelijk werd dat de jonge Russische vrouw te wachten voor een mooie toekomst in tennis, haar familie besloten op een zeer serieuze stap. Om Anastasia zou het productiever om te trainen ouders de auto heeft verkocht en verhuisde naar een meer bescheiden appartement. Met het geld dat waren ze in staat om te betalen voor het verblijf en studie filiaal in Frankrijk, waar haar coach was een bekende mentor Patrick Mutorgla.

En de resultaten waren niet lang op zich wachten. Dit jaar, Anastasia Pavlyuchenkova, tennis waarvoor bijna een gevoel van al het leven geworden, won het dubbelspel op het ITF toernooi in Les Contamines-Montjoie, Minsk en Poitiers. Het is opmerkelijk dat al deze gebeurtenissen plaatsvonden op een harde ondergrond, die werd "Crown" voor de Russische atleten.

Dit jaar zag het debuut van Anastasia in Grand Slam-toernooien. Op de rechtbanken Uimbildona was ze in staat om zich te kwalificeren, maar stopte in het stadium van de eerste ronde.

2008 zeer goed begonnen voor Anastasia. Binnen twee weken, ze won het dubbelspel op drie toernooien ITF - Vsevolozhsk, Moskou en België Torhout. Een maand later was ze in een duo met de Roemeense tennisser Sorani Krastev won de eerste wedstrijd, gehouden onder auspiciën van de WTA, die in het Marokkaanse Fez heeft plaatsgevonden.

Zelfs bij vier toernooien ITF Pavlyuchenkova triomfeerde in het enkelspel. In aanvulling op de concurrentie op een tapijt in Minsk, het was de beste op hardcourt in Moskou, Bratislava en Poitiers. Relatief goed Anastasia Pavlyuchenkova gespeeld in dit jaar en in de Grand Slam-toernooien. Op de rechtbanken in Frankrijk en de Verenigde Staten, ze maakte het naar de tweede ronde, en in Uimbildone - in de derde.

Geleidelijk aan het verkrijgen van onschatbare waarde zijn bij verschillende wedstrijden sport ervaring, Anastasia elk jaar om hun vaardigheden te verbeteren. In 2010 werd ze voor het eerst won in het enkelspel op het WTA-toernooi in Monterrey, en vervolgens herhaald zijn prestatie in Istanbul.

In 2011 bracht de 20-jarige Russische atleet nieuwe verworvenheden. In januari, Anastasia Pavlyuchenkova won het dubbelspel toernooi in Brisbane, en opnieuw maart was de beste singles skater in Monterrey. Op de rechtbanken van Roland Garros en de US Open, ze erin geslaagd om in de kwartfinale.

Als gevolg van de goede resultaten van Anastasia Pavlyuchenkova, de rating in de lijst van de beste tennissers van de wereld was op de plaat voor haar dertiende plek, werd uitgenodigd om de nationale ploeg deel te nemen aan de Fed Cup. Hier Rusland bereikte de finale, verloor van de Tsjechische Republiek.

In 2013 begon Pavlyuchenkova om te trainen onder leiding van de legendarische oud-tennisster Martina Hingis. In januari, Anastasia won het dubbelspel toernooi in Brisbane, dan weer gewonnen in Monterrey. In mei heeft de atleet was de beste singles schaatser van de concurrentie in de Portugese Oeiras, en in september, in een duet met polka Agnieszka Radwanska triomfeerde in Seoul. Tijdens de Universiade in Kazan tennisser won de gouden medaille in het dubbelspel en zilver - in het team klassement. In de Fed Cup Anastasia Pavlyuchenkova in het Russische team bereikte opnieuw de finale, waarin werd verslagen door Italië.

Ook succesvol waren dit jaar optredens op Grand Slam-toernooien. Bij het dubbelspel bereikte ze de 1/4 finale in Australië en Frankrijk.

Anastasia Pavlyuchenkova blijft zijn fans verrukken een geweldig spel en het winnen van de prestigieuze toernooien. won de wedstrijd in Sydney, verdubbelt ze - met een positieve noot voor het begon in 2017.